Ingatlan

Ingatlan vásárlási tanácsadás

Albániát sokan a legjobb ingatlanbefektetési célpontnak tartják jelenleg Dél-Kelet Európában. Igazuk van, hiszen aránylag olcsón lehet vásárolni tengerközeli apartmant – újépítésűt már 700 EURO/m2 ártól vehetünk – amit ki is adhatunk. A kiadásban is szívesen segítek. Ha szükség van a pénzre. akkor néhány év múlva pedig haszonnal adhatjuk tovább.
Albániában a tengerparton nagyon sok helyen épülnek apartmanházak, villaparkok a nyaralni vágyók számára. A külföldiek is megvehetik ezeket, természetesen jelzáloghitelt is kaphatnak a helyi bankoktól a vásárlásra. Albánia és az Európai Unió között létrejött befektetésvédelmi egyezmények biztosítják a tulajdonunkat.
Természetesen lehet vásárolni régebben épült házakat, de tudni kell, hogy Albániában korábban nem voltak hétvégi telkek, úgy mint nálunk, ezért a kínálatban nincsenek olcsó nyaralók. Inkább tengerközeli falvakban lehet kertes házakat venni nyaralónak.
Aki ingatlant szeretne venni Albániában – legyen az apartman, ház stb. – az keressen meg kérdéseivel. Szívesen segítek a megfelelő apartman megtalálásában, illetve hogyha valaki talált már az interneten megfelelő ajánlatot, helyi kapcsolataim révén jókorát tudok alkudni a vételárból is. A konkrét vásárlási procedúrában is segítünk: jogász megtalálása, képviselet stb.
Amennyiben az információkat e-mailben kérik, a lehető leggyorsabban válaszolok. Ez a szolgáltatás ingyenes.


További információ és jelentkezés:

Dienes Tibor
Tel/fax: 06-1-338-22-71
email: alban@jobbkezek.hu

 

 

KörutazásokEgyéni szállásfoglalásSzolgáltatások
Friss információkOlcsó nyaralásokTéli ajánlatok
ÚtikönyvSzakértõUtazásszervezés

 


Dienes Tibor: Tel/Fax: +36-1-338-22-71, Email: alban@jobbkezek.hu