Megbízható apartmanok

Nyaralás 4 ágyas tengerparti apartmanban főszezonban fejenként 6,25 EURÓ-tól!

Albániában az elmúlt években jól kiépült a turisztikai infrastruktúra, sok nagyobb ház épült a tengerparton, ahol saját használatra és kiadásra is vásároltak lakásokat. Ezeket a tulajdonosaik elsősorban albánoknak adják ki, mivel nem igazán értik a külföldiek elvárásait.
Vannak néhányan, akik külföldön tanultak, dolgoztak, ők több apartmannal rendelkeznek, és elsősorban külföldieknek adják ki azokat. Az jó színvonalhoz képest az árak náluk se magasak, és nem kérnek se kauciót, se takarítási díjat, se adót se más rejtett költséget. Persze cserébe tisztán várják vissza a lakásokat.
Az apartmanok mindegyike fürdőszobás, legtöbbjük konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel. Mindegyik közel van a strandhoz. Ágyneműt – lepedőt, párnát – adnak. A konkrét felszerelésről az adott szállás oldalán találnak infókat és fényképeket.
A lenti szállások mindegyike megbízható, magyar és lengyel turisták által kipróbált, GARANTÁLTAN európai minőségű.
Aki igazi mediterrán tengerpartra vágyik, az válassza Albániát!

Tengerparti szállások, főszezoni árakkal:

( Északról délre haladva )

 Szállások az Ohridi tónál

Ha nem talált a fenti kínálatban megfelelő szállást, kérem írja meg a lenti e-mail címre, hogy melyik településen, milyen típusú magánszállást keres. Kinti partnereim révén további szállásokról is tudok ajánlatot küldeni.
Írjon: alban@jobbkezek.hu

Nincsenek további költségek, kauciók, adók!

Kérem klikkeljen a fenti linkekre a részletes ajánlatért, fényképpel és további információkkal a szállásokról.

A szállásfoglalás menete a fenti szállások esetében:
1. Írjon egy e-mailt az alban@jobbkezek.hu címre, a kért szállás megnevezésével, a foglalás időpontjával, illetve a felmerülő kérdéseivel.
2. A szállásfoglalás előleg megfizetésével történik – az előleg összege az árban benne van.
3. Az előleg megfizetése után átadom a szállás tulajdonosának az elérhetőségét, a továbbiakban már vele kell megbeszélni a részleteket. Idegennyelv ismerete szükséges a kapcsolatfelvételhez!
4. A hátralék kifizetése a helyszínen, a szállás elfoglalásakor esedékes.

További információ és ajánlatkérés: Dienes Tibor
Tel/fax: 06-1-338-22-71
email: alban@jobbkezek.hu

További információk:

Albániában a közbiztonság jó, a turistákat még vendégnek tekintik. Az utak java része nagyon jó minőségű, rengeteg a benzinkút. Autóval egy hosszú nap alatt le lehet érni. Sok látnivaló is várja a nyaralókat, a jobb oldali térképen minden városra klikkelve rövid információt és sok képet találhatnak.
Aki olcsón akar nyaralni, az a piacokon alacsony áron vásárolhat a magántermelőktől olyan terményeket, amelyeket nálunk öko v. bio felirattal árulnak jó drágán. Olcsón lehet étkezni a kifőzdékben és a bürekeseknél is, a tengerparti árusoknál pedig minden kapható a gyümölcstől a strandjátékig.

 

KörutazásokEgyéni szállásfoglalásSzolgáltatások
Friss információkOlcsó nyaralásokTéli ajánlatok
ÚtikönyvSzakértõUtazásszervezés

 


Dienes Tibor: Tel/Fax: +36-1-338-22-71, Email: alban@jobbkezek.hu