Andi Apartmanok

A Durrësi öböl golemi részén, a várostól kb. 5 km-re található ez a ház. A tenger kb. 300 méterre van, a strand homokos, lassan mélyülő. A ház előtt egy turistafalu van, ezért csak a legfelső emeletről látszik a tenger. ( Lift van. ) A környéken több bolt, étterem, szórakozóhely, a ház alatt kisbolt található. A házban max. 48 főig csoportot is le lehet helyezni.

A lakások kéthelyiségesek – 4 + 1 fő részére -, mindegyiknek van erkélye, zuhanyozós, bidés fürdőszobája. mindegyik lakásban van egy franciaágy, valamint szóló- és összecsukható ágyak. A nagyobb szobában levő konyhasarok mindennel felszerelt, edények, evőeszközök, tűzhely, mosogató, hűtőszekrény. Légkondícionáló van minden lakásban. A házban WiFi is van.

Árak:

Egész évben:                35 EUR/éj/lakás légkondicionálóval

A házban az első emeleten kiadó egy nagyobb lakás, 2 szoba, hall konyhasarokkal, erkély, fürdőszoba, összesen 6 fő részére.
Ára: Egész évben:        40 EUR/éj/lakás légkondicionálóval
Július-augusztusban foglalás minimum 7 éjre lehetséges! Elő- és utószezonban néhány napra is ki lehet venni. ( Semmilyen más plusz költséget, adót nem kell fizetni! )

További információ és jelentkezés: Dienes Tibor
Tel/Fax: 36-1-338-22-71
email: alban@jobbkezek.hu

 Szállásfoglalás:

 

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Tárgy*Üzenet


captcha

Az üzenetről másolatot kap.

   

KörutazásokEgyéni szállásfoglalásSzolgáltatások
Friss információkOlcsó nyaralásokTéli ajánlatok
ÚtikönyvSzakértõUtazásszervezés

Related Images:

Dienes Tibor: Tel/Fax: +36-1-338-22-71, Email: alban@jobbkezek.hu