Albánia csoportoknak

Utazásszervezés csoportoknak

Egyre több baráti és utazgató társaság választja következő úti céljának Albániát. Érdemes a szervezést legalább félévvel korábban elkezdeni, mert júniustól szeptember október közepéig nagyon sok csoport utazik Albániába, és később már nehéz szállást találni.

Mikor utazzunk?

Tengerparti nyaralásra természetesen a legjobb időszak a nyár, de a főszezonba már előző nyáron el kell kezdeni a foglalást, mert Albánia felkapott hely lett.
Országjárásra, városnézésre a legjobb időszak április közepétől június közepéig tart, ilyenkor a legszebb az ország – sok a virág, minden zöld -, igaz nem lehet fürödni a tengerben. Szeptember közepétől október közepéig is jó az idő, a tenger még meleg, de ebben az időszakban utazik a legtöbb csoport, korán kell a szállást lefoglalni. Október közepétől október végéig is érdemes utazást szervezni, több a szálláslehetőség, de még jó az idő.

Mit ajánlunk a csoportok szervezőinek?

Útiterv készítés: 3 napos repülőstől a 30 napos elmélyedő túráig minden elképzelésre tudunk programot készíteni.
Szállásfoglalás:
 Az apartmantól a luxushotelig, 1-től 55 főig tudunk szállást kínálni Albánia teljes területén és a környező országokban is.
Idegenvezetés: Kint élő magyar idegenvezetők vagy Albániát ismerő magyar csoportkísérő-idegenvezetőket biztosítunk.
Programok: a szokásos városnézéstől kezdve a speciális programokig mindent meg tudunk szervezni. Pl. bor- és rakikóstolás (24 euró/fő-től), bunkertúra, rafting (49 euró/fő/nap ártól, ellátással, csónakkal), madárles, speciális túrák ( ókori városok ) folklórest stb.

További információ és jelentkezés:

Dienes Tibor
Tel/fax: 06-1-338-22-71
email: alban@jobbkezek.hu

 

KörutazásokEgyéni szállásfoglalásSzolgáltatások
Friss információkOlcsó nyaralásokTéli ajánlatok
ÚtikönyvSzakértõUtazásszervezés

 


Dienes Tibor: Tel/Fax: +36-1-338-22-71, Email: alban@jobbkezek.hu