Szolgáltatások

Ingatlan vásárlási tanácsadás

Albániát sokan a legjobb ingatlanbefektetési célpontnak tartják jelenleg Dél-Kelet Európában. Igazuk van, hiszen aránylag olcsón lehet vásárolni tengerközeli apartmant – újépítésűt már 700 EURO/m2 ártól vehetünk – amit ki is adhatunk. Néhány év múlva pedig haszonnal adhatjuk tovább.
Aki ingatlant szeretne venni Albániában – legyen az apartman, ház stb. – az keressen meg kérdéseivel. Szívesen segítek a megfelelő apartman megtalálásában, illetve helyi kapcsolataim révén jókorát tudok alkudni a vételárból is. A konkrét vásárlási procedúrában is segítünk: jogász megtalálása, képviselet stb.
Amennyiben az információkat e-mailben kérik, a lehető leggyorsabban válaszolok. Ez a szolgáltatás ingyenes.
További információkért kérem klikkeljen erre a sorra.

Utazásszervezés

Tapasztalataim és kinti kapcsolataim révén egyedi és csoportos utazásokat is meg tudok szervezni Albániába. Az utazás és a szállások megszervezése mellett – akár magyarul is beszélő – idegenvezetőt, tolmácsot, bérautót sofőrrel is tudunk biztosítani minden kiutazónak.

Albánia mindenki számára nyújt turisztikai lehetőségeket, magas hegyei, az Adria homokos vagy a Jón tenger sziklás partja, az évezredes múlt emlékei, a feltáratlan cseppkőbarlangok mind nagy vonzerőt jelentenek. A legnagyobb értéke az országnak mégis a felfedezetlensége, az, hogy bár közel van, még sincs tele turistával, és megőrizte egyedi vonásait. Akit vonz az ismeretlen, a miénktől eltérő kultúra, a tiszta környezet és nem akar ezekért messzi kontinensekre utazni, annak mindenképpen meg kell látogatnia Albániát.

Részletes ajánlataimért klikkeljen ide!

Utazási tanácsadás

Albánia már teljesen betagozódott a nemzetközi utazási rendszerbe, minden információ megtalálható róla az interneten.
Amennyiben valamilyen különleges ügyben kérik a tanácsaimat, akkor személyes során tudok segíteni. Ebben az esetben a tanácsadás minden megkezdett órája 5,000 azaz ötezer forintba kerül.

Üzleti tanácsadás

2016-tól Albániában a kisvállalkozások – évi 5 000 000 lek ( kb 11 000 000 Ft ) árbevételig – nem fizetnek semmilyen adót! Érdemes kihasználni! Ezen kívül is Albánia rengeteg kiaknázatlan üzleti lehetőséget kínál, legyen szó kinti vállalkozásról, export-importról, turizmusról. Sikeres magyar vállalkozók sora él és dolgozik Albániában. Szívesen adok tanácsot, sőt a kinti magyar kapcsolatok révén a cégalapítástól kezdve a szükséges kapcsolatrendszer felépítéséig mindenben tudok segíteni. Ha Albániában szeretne vállalkozni, keressen meg!
Figyelem, 1,5 éve alapított, rendezett albán kisvállalkozás, internetes bankszámlával, magyar menedzseléssel átadó!
További információkért kérem klikkeljen erre a sorra.

Hirdetés a honlapon

Az alban.hu honlapon szívesen helyt adok minden, Albániával kapcsolatos hirdetésnek. Az utazási lehetőségeknek és az üzleti ajánlatoknak külön helyet biztosítottam az oldalon, de ezeken kívül más típusú reklámokat is szívesen látok.

Árak:
- Banner, logo elhelyezése, közvetlen linkkel: 10 000 Ft/év
- Külön reklámoldal elhelyezése a honlapon: 15 000 Ft/év
- Üzleti ajánlat elhelyezése a honlapon: 500 Ft/ajánlat
- Utazási ajánlat közlése: 1000 Ft/ajánlat


További információ és jelentkezés:

Dienes Tibor
Tel/fax: 06-1-338-22-71
email: alban@jobbkezek.hu

 

 

KörutazásokEgyéni szállásfoglalásSzolgáltatások
Friss információkOlcsó nyaralásokTéli ajánlatok
ÚtikönyvSzakértõUtazásszervezés

 


Dienes Tibor: Tel/Fax: +36-1-338-22-71, Email: alban@jobbkezek.hu