Vállalkozás Albániában

Üzleti tanácsadás

Albánia feltörekvő gazdasága várja a külföldi befektetőket, vállalkozókat. A jogrendszert az uniós normák szerint alakították át, befektetővédelmi egyezmény is van, így a befektetésünk biztonságos. A kettős adóztatás elkerüléséről is van élő egyezmény Magyarországgal. A bankok európai módon működnek, így a pénzintézeti háttér is biztosított.
Sok magyar kezdett már vállalkozásba Albániában – a kürtőskalácsostól a gyorsnyomdáig – így már kitaposott úton indulhatunk a nyomukba.
A cégjog ismeri a korlátolt felelősségű vállalkozást, ilyet már minimális tőkével – kb. 25 000 Ft – lehet alapítani. A cég bejegyzése egyablakos rendszerben történik, 2 munkanap alatt megvan. Mód van egyszemélyes korlátolt felelősségű cég alapítására is.
A cég működéséhez szükséges eszközök vámmentesen vihetők be az országba, és a haszon is könnyen repatriálható.
2016-tól Albániában a kisvállalkozások – évi 5 000 000 lek ( kb 11 000 000 Ft ) árbevételig – nem fizetnek semmilyen adót! Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni akár adóoptimalizációs céllal is. További részletes információért az albániai cégalapításról klikkeljen ide.
Albánia rengeteg kiaknázatlan üzleti lehetőséget kínál, legyen szó kinti termelésről, export-importról, turizmusról.
Szívesen adok tanácsot, sőt a kinti magyar kapcsolatok révén a cégalapítástól kezdve a könyvelő és a számlavezető bank megtalálásán keresztül a helyi képviselet és szükséges kapcsolatrendszer felépítéséig mindenben tudok segíteni. Ha Albániában szeretne vállalkozni, keressen meg!


További információ és jelentkezés:

Dienes Tibor
Tel/fax: 06-1-338-22-71
email: alban@jobbkezek.hu

 

 

KörutazásokEgyéni szállásfoglalásSzolgáltatások
Friss információkOlcsó nyaralásokTéli ajánlatok
ÚtikönyvSzakértõUtazásszervezés

 


Dienes Tibor: Tel/Fax: +36-1-338-22-71, Email: alban@jobbkezek.hu