Vállalkozás Albániában

Üzleti tanácsadás

Albánia feltörekvő gazdasága várja a külföldi befektetőket, vállalkozókat. A jogrendszert az uniós normák szerint alakították át, befektetővédelmi egyezmény is van, így a befektetésünk biztonságos. A kettős adóztatás elkerüléséről is van élő egyezmény Magyarországgal. A bankok európai módon működnek, így a pénzintézeti háttér is biztosított.
Sok magyar kezdett már vállalkozásba Albániában – a kürtőskalácsostól a gyorsnyomdáig – így már kitaposott úton indulhatunk a nyomukba.
A cégjog ismeri a korlátolt felelősségű vállalkozást, ilyet már minimális tőkével – kb. 25 000 Ft – lehet alapítani. A cég bejegyzése egyablakos rendszerben történik, 2 munkanap alatt megvan. Mód van egyszemélyes korlátolt felelősségű cég alapítására is.
A cég működéséhez szükséges eszközök vámmentesen vihetők be az országba, és a haszon is könnyen repatriálható.
2016-tól Albániában a kisvállalkozások – évi 5 000 000 lek ( kb 11 000 000 Ft ) árbevételig – nem fizetnek semmilyen adót! Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni akár adóoptimalizációs céllal is. Figyelem, 1,5 éve alapított, rendezett albán kisvállalkozás, internetes bankszámlával, magyar menedzseléssel átadó! További részletes információért az albániai cégalapításról klikkeljen ide.
Albánia rengeteg kiaknázatlan üzleti lehetőséget kínál, legyen szó kinti termelésről, export-importról, turizmusról.
Szívesen adok tanácsot, sőt a kinti magyar kapcsolatok révén a cégalapítástól kezdve a könyvelő és a számlavezető bank megtalálásán keresztül a helyi képviselet és szükséges kapcsolatrendszer felépítéséig mindenben tudok segíteni. Ha Albániában szeretne vállalkozni, keressen meg!


További információ és jelentkezés:

Dienes Tibor
Tel/fax: 06-1-338-22-71
email: alban@jobbkezek.hu

 

 

KörutazásokEgyéni szállásfoglalásSzolgáltatások
Friss információkOlcsó nyaralásokTéli ajánlatok
ÚtikönyvSzakértõUtazásszervezés

 


Dienes Tibor: Tel/Fax: +36-1-338-22-71, Email: alban@jobbkezek.hu